Thursday, November 8, 2007

I les fotus...

Temple de Cao Dai i Tunels de Cu Chi

4 comments:

Anonymous said...

Quimvaparir amb el túnels de Cu Chi! poca broma i molta canya. Marta ja pots anar afilant la ploma que amb la d'experiències que us està oferint aquest viatge s'ha d'escriure molta tinta!!! ESpectacular, sí, senyor!!! però ara no sé quin senyor... Buda, Confusi, Mahoma, Jesus o Moises... bé, tant se val, si als túnels de Cu Chi Cu Chi hi trobem Isads qui sap quin senyor és el que mana els nostres destins...

Anonymous said...

Hola! en Jordi ens ha renyat perque no miraven les fotos de la ruta de la seda i preguntaven dubtes. dons be, m'ha agradat molt tot aixo de les religions, com van vestits i com fan els rituals i els objectes. son molt diferents a les nostres, o al menos ho sembla. hi ha gent cristiana en aquests paisos?. i la gent normal, parctica totes les aquestes religions?
a10

Anonymous said...

Buenas noches, m llamo joanha y soy de la rep. dominicana y esto de china me cae muy lejos pero ay que reconoser que es muy bonito aunque a mi me daria un poco de miedo tanto tiempo en estos paises. son paises peligrosos?, haveis tenido problemas?
adios

Anonymous said...

Hola a tots. Mira, ara també fem a classe un bloc de 2n on expliquem ple de tonteries com chistes, anecdotas, contes...és divertit. Lo de les fotos, ficar-les a internet, smebla dificil desde asia, pero ja veig que funciona. per cert, qui fa les fotos?. quina camera teniu?.
espero les respostes. adeusiau