Friday, October 12, 2007

Final de la primera etapa

A Beijing ens hi estem ben bé una setmaneta per complir amb els nostres deures de turista i per tramitar el visat i bitllet d'avió per anar cap a la Conchinchina (altrament dit: Vietnam) i acomiadar-nos definitivament de la Xina. Segons les previsions inicials el periple continuaria ara cap les províncies de Guanxi i Yunan (sud de la Xina), però les dificultats de comunicació i un tarannà que no hem acabat de comprendre ens conviden a fer un bordu i canviar de rumb. Decidim doncs allargar el nostre passeig pel sud-est asiàtic que, si en un principi passava pel nord del Vietnam, ara s'estén fins al sud, travessa Cambodja i va a petar a Tailandia.

Per tant podríem dir que hem acabat una primera etapa, un port de primera categoria, i n'encetem un altre que a grans trets seria la següent:

Hanoi - Hue - Hoi'an - Ho Chi Ming (Saigon) - Delta del Mekong - Phonm Penh - Siam Reap (Runes d'Ankor) - Nord de Tailandia - Bangkok

I no patiu pel temps, tenim connexió directe amb Céfiro, Vayu i inclús Quetzalcoal, que ens informen de tots els seus moviments.

4 comments:

Anonymous said...

Bienvenidos viajeros,
la Casa Asia de Barcelona, como fiel y atenta seguidora de las personas que unen continentes, nos alegra comprovar el interés que la gente catalana tiene por ensanchar los lazos que nos comunican. Por ello, y para no ser menos que nuestro hermano instituto chino, les invitamos a nuestro humilde hogar en la avenida Diagonal 373 de Barcelona, web www.casaasia.es. La exposición estrella, muy adecuada al viage de los amigos Vadó y Marta es "The rebirth of a nation: gráfica de propaganda en Vietnam desde los años 60 hasta finales del siglo XX", hasta el 16 de diciembre. Sin más me despido coordialmente

Anonymous said...

Ara que heu arribat a Vietnam farem una endavinalla. Per distreure’ns, i com a pista, el nom d’una pel•lícula. O és que amb tants experts no la trobareu?. Candidata a no guanyar. Actors de renom. Llarga que, en certa manera, encara dura. Imatges mítiques. Pel•lícula tenebrosa fins esfareir el cor. Sí, aquesta ha estat una gran pista!. I segur que tots l’heu vist més d’una vegada. Sabeu ja quina és?. No!, em falten tres pistes més. On deu passar l’acció?. Wow, que difícil!

Anonymous said...

doncs en aquesta pel-li que ens proposes endevinar, el meu cunyat hi sortia. també un dels actors més d'esquerres de Hollywood. I naturalment el gran dels grans, el gran Kovalsky. A mi Vietnam em recorda una de les meves pel-lis preferides. Per qui ho vulgui endevinar. Allà va: hi surten dos actors que van actuar també en una saga de pel-lis de mafiosos juntament amb dos dels actors que surten a la pel-li de les walkiries. I és que a Hollywood, igual que al nostre pais, sempre treballen els mateixos!
Per cert, suposo que l'escena que et va agradar més era la de les conilletes del Playboy, oi? Què en diria en Conrad de tot això!
Que la força us acompanyi!!!

Anonymous said...

m'agrada jugar!!!. Ja sé la solució, 'El olor de la papaya verde', de Tran Anh Hung...o potser 'cyclo'. Fins i tot el cine d'un país destroçat com el Vietnam pot fer cine fi i delicat. O bé, és alguna pel·li de la Trinh T. Minh-ha?. Ummm, no ho veig clar...hauré de fer un petit viatget a veure si el coronel Kurtz m'ajuda!